ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Хотел "Св.Стефан" е модерно изграден, нов бисер на охридската ривиера, лоциран на најатрактивниот дел од охридското крајбрежје во туристичкиот комплекс "Св.Стефан". Хотелот има сопствена плажа опремена со лежалки, чадори и послуга на самиот брег. Располага со луксузно опремени соби со прекрасен поглед на Охридското Езеро.
За ваш одмор и релаксација
- Со почит, управата на хотел "Св.Стефан"