Хотелски можности и капацитети

Хотел Св.Стефан располага со современо опремени 8 дво креветни и 4 тро креветни соби.

Собите се опремени со:
  • · современ мебел, тоалет и бања,
  • · индивидуална климатизација,
  • · мини бар,
  • · телевизор со кабловска ТВ,
  • · телефон,
  • · бесплатен Wi-Fi интернет.
Персоналот Ви посакува пријатен престој!